Miljøstatus.no - kart

På Miljøstatus.no finner du en egen kartløsning i tillegg til nedlastbare miljødata og temasider om miljøets tilstand og utvikling. Du kan velge mellom forskjellige karttema og sammenstille ditt eget miljøkart for et valgt område. I mange tilfeller gis du også tilgang til detaljert informasjon og bakgrunnsdata når du klikker på et tema i kartet.

På temasidene på Miljøstatus.no finner du også minikart som viser relevante karttema. Disse minikartene samspiller med kartløsningen slik at du kan klikke deg rundt i minikartene eller gå videre til kartløsningen for dypdykk og analyse. Du kan også lage ditt eget miljøkart for deling og visning på dine egne nettsider. Kartløsningen er utviklet i samarbeid med Geodata AS.

Mobilløsning

Miljøstatus har også utviklet en mobilløsning av kartet. Mobilkartet gir deg miljøinformasjon for stedet du til enhver tid befinner deg på. Kartet er tilpasset smarttelefoner og nettbrett og er tilgjengelig i din nettleser på mobilkart.miljostatus.no. Kartet kan også lastes ned på Google Play og Apple Appstore.

Kategori